na líčení jsem blb...

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Mikihisha
Offline
Na fóru od: 28.02.2009
na líčení jsem blb...

A to naprosto...potřebovala bych poradit s tím jak bych vypadala dobře,jaké stíny bych měla používat...nevím co se ke mně hodí,starání se o svůj vzhled není moje silná stránka,začala jsem s tím teprve nedávno :)
děkuji předem za rady:-)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.sice nejsem kosmetička ani vizížistka..ale snad se trochu umím líčit!máš moc pěkné oči..tak že si mylsím že nepotřeb.něak moc líčit.máš hezkou plet.tak bych volilala jen Lehky make-up nebo jen pudr!většinou se tesněpod obočí dáva hodně slabý stín a to bud bílý.nebo zlatavý ,přírodní.a tobě sluší šedívé stíny, na víčko nanes šesdivy světly stín a mužeš přesáhnout přes víčko ,do koutku oka u nosu nanes tmavší odstín šedé a vystínuj jak je ohyb víčka.třeba jako jsou kočičí oči.a takhle se to špatně popisuje!
a tvářenku bych dala jen lehkou a stvětlý odstín třeba merunkové?!nevim no..nejsme vizážistka?! :)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, při líčení by ses měla rozmyslet, co chceš na sobě zvýraznit, zda oči nebo rty..aby jsi nepůsobila zmalovaným dojmem:)) Na Tvém místě bych se zaměřila na oči, tvar máš krásný, takže bych ho podpořila určitě řasenkou a stíny můžeš a nemusíš:))Make-up určitě ano..je to něco jako svetr - chrání Tvoji pleť před nečistotou!!! A čemu bych se vyhýbala, je růžová rtěnka!!! Bohatě teď na léto stačí bezbarvý lesk na rty!!!

Mikihisha
Offline
Na fóru od: 28.02.2009

děkuji moc rady ^_^

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ.máš výrazné oči.tak že moc líčidel nepotřeb.jen zvýraznit jak už tady slečna nap.lesk a řasenka postačí,.